- 1 חבילה רביולי גבינה שטראוס
- 4 שיני שום, חתוכות לפרוסות
- 120 ג' שום קלוף
- כף שמן זית
- 1 מיכל שמנת לבישול 15%
- 2 כפות רסק עגבניות או 4 כפות מחית עגבניות - טעם הטבע בקופסה
- 1 עגבנייה או כמה כפות של עגבניות מרוסקות - טעם הטבע בקופסה
- מלח ופלפל לבן
מצרכים
להגשה (אופציונלי):
- 3 כפות צנוברים
- 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת
תהליך הכנה
- מגררים את העגבנייה עם פומפיה, על החלק הגס. אפשר להשתמש גם ב-4 כפות עגבניות מרוסקות של טעם הטבע.
- במחבת רחבה מטגנים את השום עם שמן זית על אש נמוכה במשך 3 דקות. מוסיפים רסק עגבניות, עגבנייה מרוסקת, מלח ופלפל ומטגנים עוד 3 דקות.
- מוסיפים שמנת ומבשלים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות או עד שהרוטב מבעבע.
- מעבירים את הרביולי למחבת עם הרוטב, מבשלים על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב, במשך 3 דקות ומעבירים לצלחת הגשה.
- מעטרים בצנוברים ובגבינת פרמזן ומגישים.
הערות חשובות:
– הרוטב נהדר גם עם רביולי תרד שמשתדך מעלה למתיקות של העגבניות.
– אם אתם אוהבים את הרוטב שלכם פחות מתקתק ויותר פיקנטי, מוסיפים 1/2 כפית צ’ילי גרוס בזמן הוספת העגבניות.
אהבתי