אירוח ברגע

רביולי גבינה ברוטב רוזה

רביולי גבינה ברוטב רוזה
זמן הכנה 5 דק
זמן כולל 15 דק

מצרכים

  • 1 חבילה רביולי גבינה שטראוס
  • 4 שיני שום, חתוכות לפרוסות
  • 120 ג' שום קלוף
  • כף שמן זית
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15%
  • 2 כפות רסק עגבניות או 4 כפות מחית עגבניות - טעם הטבע בקופסה
  • 1 עגבנייה או כמה כפות של עגבניות מרוסקות - טעם הטבע בקופסה
  • מלח ופלפל לבן

להגשה (אופציונלי):

  • 3 כפות צנוברים
  • 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת

תהליך הכנה

  1. מגררים את העגבנייה עם פומפיה, על החלק הגס. אפשר להשתמש גם ב-4 כפות עגבניות מרוסקות של טעם הטבע.
    untitled-0056-600
  2. במחבת רחבה מטגנים את השום עם שמן זית על אש נמוכה במשך 3 דקות. מוסיפים רסק עגבניות, עגבנייה מרוסקת, מלח ופלפל ומטגנים עוד 3 דקות.
  3. מוסיפים שמנת ומבשלים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות או עד שהרוטב מבעבע.
    untitled-0563-600
  4. מעבירים את הרביולי למחבת עם הרוטב, מבשלים על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב, במשך 3 דקות ומעבירים לצלחת הגשה.
  5. מעטרים בצנוברים ובגבינת פרמזן ומגישים.
    untitled-0584-600

הערות חשובות:

– הרוטב נהדר גם עם רביולי תרד שמשתדך מעלה למתיקות של העגבניות.
– אם אתם אוהבים את הרוטב שלכם פחות מתקתק ויותר פיקנטי, מוסיפים 1/2 כפית צ’ילי גרוס בזמן הוספת העגבניות.

המתכון לא שלם בלי...

מחית עגבניות PASSATA
עגבניות מרוסקות בקופסה
רביולי גבינה קלאסי


אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות