- 25-30 עגבניות שרי – עדיף מסוג תמר
- 6 שיני שום קלופות
- 1/2 חבילה בזיליקום
- 1/3 כוס צנוברים
- 5 כפות שמן זית
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 צ'ילי אדום טרי
- מיץ מ-1/2 לימון
מצרכים
תהליך הכנה
- חוצים את העגבניות לחצי ופורסים את השום לפרוסות דקות מאוד. קוצצים דק דק את הצ'ילי.
- במחבת חמה, ללא שמן, קולים את הצנוברים עד הזהבה עדינה. מצננים.
- מערבבים בקערה את כל המצרכים פרט לבזיליקום.
- קורעים את הבזיליקום מעל הסלט.
- , מערבבים ומגישים בטמפרטורת החדר או הישר מהמקרר.
אהבתי