- 5 נקניקיות אסאדו
- 500 ג' שעועית מבושלת (אדומה, שחורה, לבנה, חומה או מיקס) שטראוס
- 2 בצלים קצוצים
- 2 פלפלים אדומים קצוצים
- 5 שיני שום שלופות
- צרור כוסברה
- צ'ילי
- שמן זית
מצרכים
תהליך הכנה
- יוצקים שמן זית למחבת
- מטגנים את הבצל הלבן החתוך עד שהוא מזהיב
- חותכים את הפלפל האדום והשום ומוסיפים למחבת לטיגון של 3-4 דקות
- את תערובת הירקות מוציאים לצד בזמן שמכניסים את הנקניקיות לצריבה של 5 דקות ואז מוציאים את הנקניקיות מהמחבת
- מחזירים את תערובת הירקות ששמנו בצד למחבת ומוסיפים שעועית מבושלת למחבת(עם הנוזלים)
- מוסיפים כוסברה קצוצה, מעט צ’ילי גרוס ומלח ומערבבים את כל התבשיל ומחזירים את הנקניקיות לתבשיל לעוד כ 10 דקות לבישול נוסף של הכל ומגישים עם טורטיות לאחר חימום.
אהבתי