חגיגי

רביולי בטטה ברוטב בולונז צמחוני עם עדשים

רביולי בטטה ברוטב בולונז צמחוני עם עדשים
זמן הכנה 15 דק
זמן כולל 15 דק

מצרכים

  • 1 חבילה רביולי בטטה, שטראוס
  • 1 קופסה עדשים חומות שטראוס
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 בצלים לבנים, קלופים
  • 4 שיני שום קלופות
  • 2 גזרים קלופים
  • 2 גבעולי סלרי, כולל העלים
  • 1 שורש פטרוזיליה, קלוף
  • 1 קופסת מחית עגבניות שטראוס
  • 1 כוס מים רותחים
  • 3/4 כפית בהרט
  • עלי פטרוזיליה

תהליך הכנה

  1. קוצצים את הבצלים, השום, הסלרי, שורש הפטרוזיליה והגזר לקוביות קטנות בגודל של העדשים.
  2. בסיר רחב ונמוך מחממים שמן זית ומטגנים בצל, שום, סלרי ושורש פטרוזיליה עד הזהבה.
  3. מוסיפים גזר וממשיכים לטגן עד שהגזר מתרכך.
  4. מוסיפים עדשים, רוטב עגבניות, מים רותחים ובהרט ומבשלים עד אש נמוכה במשך 30 דקות.
  5. מוסיפים את הרביולי.
  6. מבשלים ביחד במשך 5 דקות או עד שהרביולי רכים.
  7. מגישים עם עלי פטרוזיליה מעל.

המתכון לא שלם בלי...

מחית עגבניות PASSATA
עדשים חומות מבושלות
רביולי בטטה


נסו גם

אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות