- 1 חבילה רביולי בטטה, שטראוס
- 1 קופסה עדשים חומות שטראוס
- 3 כפות שמן זית
- 2 בצלים לבנים, קלופים
- 4 שיני שום קלופות
- 2 גזרים קלופים
- 2 גבעולי סלרי, כולל העלים
- 1 שורש פטרוזיליה, קלוף
- 1 קופסת מחית עגבניות שטראוס
- 1 כוס מים רותחים
- 3/4 כפית בהרט
- עלי פטרוזיליה
מצרכים
תהליך הכנה
- קוצצים את הבצלים, השום, הסלרי, שורש הפטרוזיליה והגזר לקוביות קטנות בגודל של העדשים.
- בסיר רחב ונמוך מחממים שמן זית ומטגנים בצל, שום, סלרי ושורש פטרוזיליה עד הזהבה.
- מוסיפים גזר וממשיכים לטגן עד שהגזר מתרכך.
- מוסיפים עדשים, רוטב עגבניות, מים רותחים ובהרט ומבשלים עד אש נמוכה במשך 30 דקות.
- מוסיפים את הרביולי.
- מבשלים ביחד במשך 5 דקות או עד שהרביולי רכים.
- מגישים עם עלי פטרוזיליה מעל.
אהבתי