אירוח ברגע

רביולי תרד וגבינה ברוטב שמנת ותרד

רביולי תרד וגבינה ברוטב שמנת ותרד
זמן הכנה 15 דק

מצרכים

  • 1 שקית רביולי תרד וגבינה שטראוס
  • 1 שקית תרד בייבי טעם הטבע
  • 5 שיני שום, קלופות
  • כף שמן זית
  • 1 ו-1/2 מיכלי שמנת לבישול 15% או שמנת מתוקה 38%
  • מלח ופלפל לבן
  • 4 כפות צנוברים

תהליך הכנה

  1. קוצצים את התרד לרצועות ואת השום לפרוסות.
  2. במחבת רחבה מטגנים את השום עם שמן זית במשך 2 דקות. מוסיפים את התרד ומטגנים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
  3. מוסיפים שמנת ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מבעבע ומעט מצטמצם. אם רוצים רוטב חלק, טוחנים אותו עם בלנדר מוט.
    untitled-0350-600
  4. מוסיפים את הרביולי למחבת עם הרוטב. מבשלים, תוך כדי ערבוב, במשך 2-3 דקות ומגישים עם צנוברים מעל.
    untitled-0370-600

המתכון לא שלם בלי...



אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות