- 1 שקית רביולי תרד וגבינה שטראוס
- 1 שקית תרד בייבי טעם הטבע
- 5 שיני שום, קלופות
- כף שמן זית
- 1 ו-1/2 מיכלי שמנת לבישול 15% או שמנת מתוקה 38%
- מלח ופלפל לבן
- 4 כפות צנוברים
מצרכים
תהליך הכנה
- קוצצים את התרד לרצועות ואת השום לפרוסות.
- במחבת רחבה מטגנים את השום עם שמן זית במשך 2 דקות. מוסיפים את התרד ומטגנים במשך 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
- מוסיפים שמנת ומבשלים על אש נמוכה עד שהרוטב מבעבע ומעט מצטמצם. אם רוצים רוטב חלק, טוחנים אותו עם בלנדר מוט.
- מוסיפים את הרביולי למחבת עם הרוטב. מבשלים, תוך כדי ערבוב, במשך 2-3 דקות ומגישים עם צנוברים מעל.
אהבתי