- 3 כפות שמן זית
- 1 כוס אורז עגול או בסמטי
- 1/2 חבילת שמיר
- 1 חבילת פטרוזיליה
- 1 חבילת כוסברה
- 1/4 חבילת עלי נענע
- 1/2 כפית בהרט
- 1/2 כפית מלח
- 2 כוסות מים רותחים
מצרכים
תהליך הכנה
- קוצצים את כל עשבי התיבול דק דק.
- בסיר רחב מחממים את השמן ומוסיפים את האורז. מטגנים במשך 2 דקות תוך כדי בחישה.
- מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ומטגנים ביחד במשך 3 דקות.
- מוסיפים מים רותחים, מערבבים וסוגרים את המכסה היטב.
- מבשלים על האש הכי קטנה במשך 20 דקות, מכבים את האש ומניחים לאורז עם מכסה סגור למשך 10 דקות נוספות.
- פותחים, מאווררים עם מזלג ומגישים.
אהבתי