ללא גלוטן

חטיף כרישה הודי

חטיף כרישה הודי
זמן הכנה 15 דק
זמן כולל 35 דק

מצרכים

  • 200 ג' כרישה קצוצה לעיגולים דקים
  • 2 ביצים
  • 10 כפות קמח חומוס
  • 8 כפות מים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • מלח
  • שמן קנולה לטיגון

תהליך הכנה

  1. מערבבים את כל המצרכים בקערה ומעבירים למקרר ל-20 דקות.
  2. מחממים שמן קנולה בגובה 5-7 ס”מ (שמן עמוק) ובעזרת 2 כפות מניחים לביבות בשמן ומטגנים עד הזהבה.
  3. מגישים עם יוגורט (ניתן להשתמש ביוגורט דל לקטוז) או טחינה ופלח לימון.

 



אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות