מתכוני שאריות

נודלס אודון מוקפץ עם עוף, ברוקולי, כרוב, תרד ושום בסגנון אסיאתי

נודלס אודון מוקפץ עם עוף, ברוקולי, כרוב, תרד ושום בסגנון אסיאתי
זמן הכנה 20 דק
זמן כולל 30 דק

מצרכים

  • 1 כף שמן
  • 1/2 ס"מ ג'ינג'ר
  • 1/2 צ'ילי טרי
  • 1 חבילה אטריות אודון מבושלות
  • 300 גרם נתחי פרגית חתוכים לרצועות
  • 1/2 ראש ברוקולי
  • 1/4 כרוב חתוך
  • 1/4 שקית תרד
  • 4 שיני שום קלופות

לרוטב:

  • 1 כף טריאקי
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1/2 כפית שמן שומשום
  • 1 כף מייפל או סילאן או סוכר חום כהה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית קורנפלור

תהליך הכנה

  1. פורסים את הצ’ילי והשום לפרוסות.
  2. חותכים את הברוקולי לפרחים קטנים, את התרד קוצצים גס ומגרדים את הג’ינג’ר על פומפייה.
  3. מערבבים בכוס את כל מצרכי הרוטב.
  4. בווק או סיר רחב וגדול מטגנים את הצ’ילי עם השום והגינג’ר בשמן במשך 2 דקות.
  5. מוסיפים פרגיות ומטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 3-4 דקות או עד שפרגיות משנות את צבען.
  6. מוסיפים את הברוקולי, תרד וכרוב וממשיכים לטגן על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהברוקולי מתחיל להתרכך. זה בסדר אם הוא עדיין מעט נגיס.
  7. מוסיפים אטריות ואת הרוטב, מערבבים במשך 2 דקות ומגישים.

ניתן להגיש עם בוטנים קצוצים מעל או עלי כוסברה.
במקום אטריות אודון ניתן להחליף באטריות אורז (דקות או עבות) או כל נודלס אחר שאוהבים.

 



נסו גם

זמן הכנה 5 דק
זמן כולל 5 דק
זמן הכנה 15 דק
זמן כולל 120 דק
זמן הכנה 15 דק
אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות