סלטים

סלט כרוב לבן, גזר ועוף

סלט כרוב לבן, גזר ועוף
זמן הכנה 15 דק
זמן כולל 20 דק

מצרכים

  • מיקס כרוב לבן וגזר קציצים (1/3 כרוב לבן ,1 גזר)
  • 1 כף שמן זית
  • 500 גרם פרגית, חתוכה לרצועות

לקרוטונים:

  • 3 פרוסות לחם עבות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • מעט מלח

לרוטב:

  • 2 כפות מיונז
  • 1 כפית חרדל
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון

תהליך הכנה

  1. במחבת או סיר רחב ושטוח מחממים שמן זית וצורבים את הפרגיות עד שהן מוכנות. אין צורך להמליח כי העוף כבר מגיע די מלוח גם ככה.
  2. קרוטונים: בינתיים מערבבים בקערה קטנה שמן זית, אבקת שום ומעט מלח ומורחים על שני צדדי הלחם.
  3. חותכים את פרוסות הלחם לקוביות בגודל שאוהבים וצורבים על המחבת חמה עד הזהבה.
  4. רוטב: מערבבים היטב את כל המצרכים.
  5. הרכבה: בקערה גדולה שמים לקט קולסלאו ומעל מפזרים את נתחי הפרגית.
  6. מפזרים קרוטונים ומזלפים מעל מהרוטב.


נסו גם

זמן הכנה 20 דק
זמן כולל 75 דק
זמן הכנה 15 דק
זמן כולל 25 דק
זמן הכנה 10 דק
זמן כולל 25 דק
אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות