- מיקס כרוב לבן וגזר קציצים (1/3 כרוב לבן ,1 גזר)
- 1 כף שמן זית
- 500 גרם פרגית, חתוכה לרצועות
מצרכים
לקרוטונים:
- 3 פרוסות לחם עבות
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כפית אבקת שום
- מעט מלח
לרוטב:
- 2 כפות מיונז
- 1 כפית חרדל
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
תהליך הכנה
- במחבת או סיר רחב ושטוח מחממים שמן זית וצורבים את הפרגיות עד שהן מוכנות. אין צורך להמליח כי העוף כבר מגיע די מלוח גם ככה.
- קרוטונים: בינתיים מערבבים בקערה קטנה שמן זית, אבקת שום ומעט מלח ומורחים על שני צדדי הלחם.
- חותכים את פרוסות הלחם לקוביות בגודל שאוהבים וצורבים על המחבת חמה עד הזהבה.
- רוטב: מערבבים היטב את כל המצרכים.
- הרכבה: בקערה גדולה שמים לקט קולסלאו ומעל מפזרים את נתחי הפרגית.
- מפזרים קרוטונים ומזלפים מעל מהרוטב.
אהבתי