- את הירקות חותכים לקוביות 2×2 ס”מ ומשפדים על שיפודי במבוק בצורה צבעונית ויפה ומניחים על מגש
- בקערה מערבבים את חומרי המרינדה טועמים ומשלימים טעמים
- מברישים את הירקות במרינדה ומניחים בקירור עד להכנה
- סמוך להכנה מוצאים מהקירור וצולים על הגריל היטב משני הצדדים ומוציאים
- בהגשה מניחים על צלחת גדולה ושטוחה את עלי הרוקט והחסה, עליהם יוצקים טחינה ומעל מסדרים את שיפודי הירקות הקלויים ומגישים
הערות חשובות
במקום פלפלים אדומים ניתן להכין עם סלק מבושל
במקום אורגנו אפשרי פטרוזיליה/ כוסברה/ בזיליקום