- 6 לחמניות מאורכות, עדיף חצאי באגט או לחמניות שומשום או ג'בטה
- סלסלת פטריות שמפניון
- 1/2 שקית תרד
- מלח ופלפל
- 5-6 ביצים
- 1/2 מיכל שמנת לבישול או שמנת מתוקה
- 3/4 כוס גבינה צהובה, מגורדת
- 1/2 צרור עירית או בצל ירוק (אופציונלי)
מצרכים
תהליך הכנה
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- חותכים מלבן בחלק העליון של הלחמניות ומרוקנים אותן מעט מבפנים. מקפידים להשאיר שוליים די רחבים.
- חותכים את הפטריות לקוביות או פרוסות דקות ואת התרד קוצצים דק.
- מערבבים את כל המצרכים בקערה וממלאים כל לחמנייה כמעט עד הסוף.
- אופים במשך 20-25 דקות או עד שהלחמניות זהובות.
אהבתי