- קוצצים את הבצל, השום והצ’ילי לקוביות קטנות.
- בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

- מוסיפים שום וצ’ילי ומטגנים במשך 3 דקות.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ותיבול (סילאן, מלח, כמון, פפריקה) ומערבבים.
- מוסיפים את השעועית (כולל הנוזלים) ומבשלים במשך 5-10 דקות נוספות.
- מגישים בתוך טורטיות עם אבוקדו, חסה ועגבניות.

הערות חשובות
– אפשר להגיש את התבשיל גם לצד אורז ולא רק בתוך טורטיות.
– רוצים לשדרג? מוסיפים לטורטיות חזה עוף צרוב וחתוך לרצועות או רצועות טופו.
– עוד אופציה נהדרת לשדרוג היא להוסיף לתבשיל, ממש לקראת הסוף, 1/3 צרור עלי כוסברה.
– אם אתם אוהבים את האוכל שלכם חריף, אפשר להוסיף כפית פפריקה חריפה.