- 1 קופסה עדשים חומות
- 2 גזרים קצוצים
- 2 כפות שמן זית או קנולה
- 1 בצל לבן, קלוף
- 4 שיני שום קלופות
- 1/2 צרור עלי כוסברה
- 2 כפות מחית עגבניות בקופסה
- 1 כפית שטוחה כמון
- מלח ופלפל שחור
- 1 כף אבקת מרק
- 8 כוסות מים רותחים
- חופן אטריות דקות למרק
מצרכים
תהליך הכנה
- קוצצים את הבצל והשום לקוביות קטנות.קוצצים מעט את עלי הכוסברה.
- בסיר בינוני מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך, בערך 5 דקות.
- מוסיפים את הגזר והשום ומטגנים עוד 5 דקות.
- מוסיפים את כל התבלינים ומחית העגבניות ומערבבים.
- מוסיפים עדשים מבושלות, כולל המים, ומים רותחים ומבשלים במשך 10 דקות.
- מוסיפים עלי כוסברה ואטריות ומבשלים 10 דקות נוספות.
אהבתי