חגיגי

מרק ברוקולי ושמנת עם עשבי תיבול

מרק ברוקולי ושמנת עם עשבי תיבול
זמן הכנה 20 דק
זמן כולל 60 דק

מצרכים

  • 3 כפות חמאה
  • 1 בצל לבן, קלוף
  • 6 שיני שום קלופות
  • 2 ענפי סלרי
  • 2 ראשי ברוקולי, ללא הגזע
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • 1/4 חבילה שמיר
  • 1/4 חבילה נענע

תהליך הכנה

  1. קוצצים את הבצל, השום והסלרי לקוביות קטנות ומטגנים בסיר בינוני עם חמאה עד ריכוך.
  2. קוצצים את הברוקולי לפרחים קטנים ומוסיפים לסיר. מטגנים במשך 5 דקות.
  3. קוצצים דק את עשבי התיבול.
  4. מוסיפים את שאר המצרכים פרט לשמנת ומבשלים במשך 40 דקות.
  5. טוחנים עם בלנדר מוט למרקם כמעט חלק ומוסיפים את השמנת. מבשלים ביחד במשך 15-20 דקות.


נסו גם

זמן הכנה 20 דק
זמן כולל 50 דק
זמן הכנה 10 דק
זמן כולל 15 דק
אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות