- 3 כפות חמאה
- 1 בצל לבן, קלוף
- 6 שיני שום קלופות
- 2 ענפי סלרי
- 2 ראשי ברוקולי, ללא הגזע
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
- 4 כוסות מים רותחים
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/2 חבילה כוסברה
- 1/2 חבילה פטרוזיליה
- 1/4 חבילה שמיר
- 1/4 חבילה נענע
מצרכים
תהליך הכנה
- קוצצים את הבצל, השום והסלרי לקוביות קטנות ומטגנים בסיר בינוני עם חמאה עד ריכוך.
- קוצצים את הברוקולי לפרחים קטנים ומוסיפים לסיר. מטגנים במשך 5 דקות.
- קוצצים דק את עשבי התיבול.
- מוסיפים את שאר המצרכים פרט לשמנת ומבשלים במשך 40 דקות.
- טוחנים עם בלנדר מוט למרקם כמעט חלק ומוסיפים את השמנת. מבשלים ביחד במשך 15-20 דקות.
אהבתי