- 1 שקית קוסקוס מכל סוג שאוהבים
- 1/2 כפית כורכום
- 1/2 כפית בהרט או קינמון מעורבב עם כמון
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה (או חריפה למי שאוהב פיקנטי)
- 2 קופסאות גרגרי חומוס שטראוס
- 1/2 צרור כוסברה
- 1/2 צרור פטרוזיליה
- 1/2 צרור עירית
- 15 עלי נענע
- 1/2 כוס שקדים פרוסים, קלויים
- 1/2 כוס אוכמניות מיובשות או חמוציות או קוביות משמשים מיובשים
מצרכים
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 כפות דבש / סילאן / מייפל
- 1/2 פלפל צ'ילי טרי
- 1/2 כפית מלח
תהליך הכנה
- שמים את הקוסקוס בקערה גדולה ביחד עם כורכום, בהרט, פפריקה ומלח ושופכים מים רותחים לפי הכמות שרשומה על גב השקית. סוגרים במכסה וממתינים עד שהקוסקוס יהיה מוכן.
- קוצצים דק את כל עשבי התיבול.
- מערבבים את כל המצרכים ביחד פרט לרוטב.
בקערה קטנה מערבבים את כל מצרכי הרוטב, מזלפים על הסלט ומערבבים. מגישים בטמפרטורת החדר.
אהבתי