אירוח ברגע

פסטה ברוטב שמנת בטטה רוקפור ופקאן מתוק

פסטה ברוטב שמנת בטטה רוקפור ופקאן מתוק
זמן הכנה 10 דק
זמן כולל 25 דק

מצרכים

  • 1 חבילה רביולי גבינה שטראוס
  •  2 בטטות קלופות ומבושלות
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2  כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף דבש
  • מעט אגוז מוסקט מגורד
  • 100 גרם גבינת רוקפור
  • 1 מיכל שמנת  לבישול 15%
  • 6 כפות עירית קצוצה
  • 6 כפות פקאן סיני שבור גס

תהליך הכנה

  1. מבשלים את הרביולי/הפסטה במים רותחים מומלחים לפי ההוראות על האריזה.
  2. במקביל מחממים שמנת במחבת, מוסיפים את הרוקפור ומבשלים 2–3 דקות, עד שהגבינה נמסה.
  3. מוסיפים את הפסטה ואת קוביות הבטטה מבשלים עוד 2-3 דקות, עד שהפסטה מצופה ברוטב סמיך. (ניתן גם להכין קוביות בטטה: חותכים בטטות לקוביות, מערבבים עם שמן זית, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ודבש ואופים ב –200 מעלות, 10 דקות עד שהן רכות.)
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל עירית קצוצה ופקאן מתוק.

המתכון לא שלם בלי...

רביולי גבינה קלאסי


אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות