- 1 חבילה רביולי גבינה שטראוס
- 2 בטטות קלופות ומבושלות
- 4 כפות שמן זית
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף דבש
- מעט אגוז מוסקט מגורד
- 100 גרם גבינת רוקפור
- 1 מיכל שמנת לבישול 15%
- 6 כפות עירית קצוצה
- 6 כפות פקאן סיני שבור גס
מצרכים
תהליך הכנה
- מבשלים את הרביולי/הפסטה במים רותחים מומלחים לפי ההוראות על האריזה.
- במקביל מחממים שמנת במחבת, מוסיפים את הרוקפור ומבשלים 2–3 דקות, עד שהגבינה נמסה.
- מוסיפים את הפסטה ואת קוביות הבטטה מבשלים עוד 2-3 דקות, עד שהפסטה מצופה ברוטב סמיך. (ניתן גם להכין קוביות בטטה: חותכים בטטות לקוביות, מערבבים עם שמן זית, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ודבש ואופים ב –200 מעלות, 10 דקות עד שהן רכות.)
- מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל עירית קצוצה ופקאן מתוק.
אהבתי