אירוח ברגע

רביולי גבינה ברוטב עגבניות שילדים אוהבים

רביולי גבינה ברוטב עגבניות שילדים אוהבים
זמן הכנה 10 דק
זמן כולל 15 דק

מצרכים

  • 1 חבילה רביולי גבינה שטראוס
  • 1 בצל לבן
  • 4 שיני שום, קלופות ופרוסות
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 עגבניות או 12 עגבניות שרי (עדיף מזן תמר), או חצי קופסת עגבניות מרוסקות שטראוס
  • 4 כפות מחית עגבניות - שטראוס בקופסה 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 כפית סוכר או כפית סילאן – לא חובה (הסבר באופן הכנה)
  • מלח ופלפל לבן
  • 10 עלי בזיליקום טרי - לא חובה

תהליך הכנה

  1. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
  2. אם אתם אוהבים את הרוטב שלכם חלק יותר, מגרדים את העגבניות על פומפייה (על החלק הגדול), אם אתם מעדיפים רוטב עם מרקמים, חותכים את העגבניות לקוביות.
    untitled-0514-600
  3. במחבת רחבה מטגנים את הבצל עם שמן זית על אש בינונית עד שהבצל מתרכך, בסביבות 3-4 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים, תוך כדי ערבוב, עוד דקה.
  4. מוסיפים עגבניות, רסק, מלח ופלפל ומבשלים במשך 8 דקות.
  5. טועמים ובודקים אם הרוטב חמצמץ או לא, מאוד תלוי בסוג העגבניות שבחרתם. אם הוא טיפה חמצמץ מוסיפים סוכר או סילאן. זה גם הזמן להוסיף 1/2 כפית צ’ילי אם אתם אוהבים רוטב פיקנטי.
  6. מוסיפים לרוטב את הרביולי וממשיכים לבשל, תוך כדי ערבוב, במשך 2 דקות.
    מעטרים בעלי בזיליקום וגבינה צהובה ומגישים.
    untitled-0571-600

הערות חשובות:

– רוצים לשדרג את הפסטה ברוטב עגבניות? מפזרים מעל 3 כפות גבינת פרמזן או גבינה צהובה מגורדת.
– במקום עגבניות טריות אפשר להשתמש ב-1/2 קופסה עגבניות מרוסקות שטראוס.
– אם הרוטב נועד לילדים והם בררנים במיוחד, אפשר לגרר את הבצל על פומפיה ואז לטגן אותו מעט, כנ”ל לגבי השום. בצורה הזו הרוטב יצא חלק לגמרי ללא חתיכות קטנות.

המתכון לא שלם בלי...

מחית עגבניות PASSATA
עגבניות מרוסקות בקופסה
רביולי גבינה קלאסי


אתר זה עושה שימוש בעוגיות בהתאם למדיניות הפרטיות