- 1 כפית שמן זית
- 300 גרם פרגיות חתוכות לרצועות
- 2 גזרים קצוצים
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית כורכום
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית בהרט
- 1 קופסה גרגרי חומוס מבושל שטראוס
- 1 כוס פתיתים
- 1 ו-1/2 כוסות מים רותחים
מצרכים
תהליך הכנה
- מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח ומוסיפים את הגזר. מטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהגזר מתרכך.
- מזיזים הצידה ומוסיפים את נתחי הפרגית. מטגנים עד שהעוף מזהיב.
- מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים וסוגרים את הסיר. מבשלים על האש הכי נמוכה במשך 15 דקות ומגישים חם.
אהבתי